Skip to content

 

Lantech är ett familjeägt Amerikansk/Nederländskt företag som sedan länge gått i framkant när det gäller innovativa lösningar i hantering av förpackningar. Att vara marknadsledande inom ett område är en bedrift, att var det inom två är imponerande. Den lösning Lantech använder för att hantera lådor är genomtänkt in i minsta detalj för att skapa en hög driftsäkerhet.

Det andra området där Lantech tar täten i världen är att lastsäkra pallar med skräckfilm. Det var grundaren av Lantech Pat Lancester som uppfann tekniken och har sedan dess utvecklat och förfinat tekniken.

När Gerrit Jan Nieuwenhuis grundade Niverplast hade han som mål att göra människor glada. Glada med produkterna och glada med dem som partners. Numera är hela familjen engagerad i företaget som vuxit ordentligt och är idag ett av världens ledande företag inom sin nisch. Vi är Niverplast förlängda arm till den Skandinaviska marknaden.

Niverplast utvecklar innovativa lösningar för att packa och skydda produkter. Kärnverksamheten är att packa produkter inom segmenten, bröd, kött, fisk och olika former av vätskor som behöver en lösning med en skyddande påse i en låda. Speciellt kunskapen och erfarenheten av kunders interna logistiska processer är en hörnsten i alla lösningar från Niverplast.

Intersystem är ett privatägt företag i Ängelholm där alla ägarna jobbar aktivt i företaget. I över 30 år har Intersystem varit en ledande aktör inom palletering.
Intersystem palleterare tar liten pålats utan att ge avkall på effektivitet. Då systemet är modulbyggt går det enkelt att komplettera i takt med att din verksamhet förändras.

Palletering med en Intersystem lösning innebär att du hanterar produkterna underifrån utan att behöva lyfta dem.