Skip to content

När vi summerar den erfarenhet som finns till ditt förfogande i vårt bolag ja då blir vi sugna att köpa tid av oss själva.

Vi har tillsammans mer är 20 års erfarenhet av automation och hantering av emballage, främst skaffade inom ett av världens största wellpappföretag. Även om vår erfarenhet främst ligger inom wellpapp har vi genom åren även skaffat oss erfarenhet av såväl kartong som plast i alla dess former.
Med oss har vi även erfarenhet och kunskap av etiketter och spårning samt optimering av flöden. För att vi ska kunna erbjuda dig en optimal helhetslösning har vi genom åren knutit till oss ett brett kontaktnät, nationellt så väl som internationellt, som kompletterar oss där det behövs.

En viktig del i vår verksamhet är att hålla oss uppdaterade kring allt nytt på marknaden och se till att vi kontinuerligt skaffar oss den kunskap vi behöver, allt för att du ska känna dig trygg med oss som partner. Vår garanti till dig är att vi aldrig kommer ta på oss mer än vi klarar. Är det du behöver utanför vad vi säkert klarar av då har vi en öppen diskussion där vi gärna rekommenderar någon i vårt nätverk som kan detta bättre. Du kan med andra ord lugnt vända dig till oss, det vi lovar håller vi.